keskiviikko 4. tammikuuta 2017

TALVIKLASSIKKO TULEE


Talviklassikko 24.1.2017 Tuuli -areenalla
 

Tuuli -areenalla pelataan seitsemäs lakeuden klassikko-ottelu Martinmäen koulu vastaan Kyösti Kallion koulu.

Tänä vuonna tilaisuudessa on mukana Suomen kuuluisimpia viihdealan esiintyjiä (tubettajia). Jaakko Parkkali ja Arttu Lindeman tulevat viihdyttämään yleisöä ottelutapahtumaan. Kuuluisat nuorisotubettajat pelaavat lätkää koulujemme joukkueissa ja jakavat nimmareita tapahtuman aikana.

Lahtelaisherrojen vierailu Haapajärvellä muodostaa kokonaisuuden, jonka teemana on tubettamisen vaarat. Kaksikko vierailee koululla, esittää tuotantoaan ja kertoo tubettamisen suosiosta sosiaalisessa mediassa. Tubettaminen on taitolaji, joka sisältää vaaroja tai sudenkuoppia, joihin kaksikko keskittyy koululla esiintymisen aikana.

Olemme järjestäneet talviklassikon Haapajärvellä kolme kertaa ja yleisösuosio on ollut hämmästyttävä. Edellisellä kertaa Tuuli-areenalla oli paikalla 1500 henkeä. Halli oli täpötäynnä.

Talviklassikko-tapahtumalla keräämme varoja luokkaretkelle. Rahat kohdentuvat 6-luokkalaisten Helsingin-retkeen 2017 ja 5-luokkalaisten luokkaretkeen 2018.

Lisäksi

  • Teemme tapahtumaa varten erikoisliitteen Selänne-lehteen (julkaistaan 21.1.)
  • Myymme arpoja 9.1. alkaen
  • Myymme koulumme tuubi-huiveja 

Pääsyliput

  • Myymme tapahtumaan lippuja ennakkoon koululta ja tietenkin myös ovelta tapahtumapäivänä (lasten lippu 4 €, aikuisten lippu 8 €, perhelippu 20 € sis. perheen aikuiset ja kotona asuvat lapset)

Teemme yhdessä tästä hienon tapahtuman.
Kiitos yhteistyöstä!

Terveisin rehtori Jari Saaranen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti