perjantai 29. toukokuuta 2015

Haikeat hyvästit kuutosille

Potkiaisissa tunteet pinnassa


Ville ja Tuomas kertailivat kuutosten tekemisiä virne suupielessään. "Olette oleet koulun kauhuja, siis meidän idoleitamme. Mutta muistakaa harjoitella pesäpalloa!" pojat velmuilivat.

"Vihdoinkin se on tapahtunut. Kutoset ne täältä lähtee pois. Tää paikka on nyt meidän oma. Me saadaan olla kingejä. Mun ko-ko-koulustani puuttuu kutoset ja se ei mua haittaa..."" Viidesluokkalaiset hyvästelivät laululla yläkouluun lähtijät.


"On kuus vuotta käyty jo koulua opettajien johdolla. On koulu niin ruuhkainen, sitä reksi hallitsee....Let it go, let it go and..." Kuutoset kiittivät koulun väkeä yhteisistä vuosista omalla laulullaan.



Hymytyttö Aino Valli ja hymypoika Joona Kinnunen. Koko alakoulun mittaisessa Reilun Toveruuden Kilvassa oppilaat antoivat äänensä Ainolle ja Joonalle. Vanhempainyhdistys palkitsi heidät hymypatsailla.


Koko koulu oli kokoontunut hyvästelemään kuudesluokkalaisia. He ovat olleet hyvä esikuva nuoremmille oppilaille. 



OLETTE OLLEET MAHTAVA JOUKKUE. TEITÄ ON OLLUT ILO OPETTAA. TEIDÄN MUKAANNE LÄHTEE MEISTÄ PALANEN. RAKKAAT OPPILAAT, TOIVOTAMME TEILLE ONNELLISTA JA TURVALLISTA MATKAA. PYSYKÄÄ AINA YHTÄ REIPPAINA JA ILOISINA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti